Välkommen till ditt lokala flyttföretag

Tegvalls är ditt lokala flyttföretag, som kan hjälpa dig med allt inom flytt. Familjeföretaget grundades av Lars Tegvall år 1972 och 1996 övertog Lena & Lennart Tegvall företaget. Sedan 2012 drivs företaget av Mats och Lennart Tegvall. Läs gärna mer om vår historia och vår organisation.

Idag drivs förtaget med moderna containerbilar och containers, vilket Tegvalls var först med i Sverige.

Tegvalls går i täten för utvecklingen inom flyttbranschen. Vi är t ex den första flyttfirman i Norden med en flytthiss installerad i vår lastbil.

Förutom flyttningar lokalt, inrikes och utrikes kan också företaget erbjuda magasinering – vi har ett stort bohagsmagasin med gott om plats för lagring av möbler i eget lagerhotell. Vi erbjuder även flyttstädningar och specialtransporter och har även tagit fram unika, egenutvecklade flyttkartonger med mycket hög stabilitet och kvalitet som skyddar ömtåligt flyttgods på ett bra sätt och som givetvis är stapelbar.

Enligt vår trafikpolicy så har vi alkolås i alla nya bilar. Allt för att du som kund ska veta att vi hanterar ditt bohag rätt och att Tegvalls är ett säkert flyttföretag på vägarna.

Idag samarbetar vi med Alfa Quality Moving för transporter i Europa. Tegvalls är medlem i SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Sedan Mars 2007 är Tegvalls Express Branschcertificerade enligt SMF´s Branchstandard. Läs mer om detta på SMFs hemsida.

Besök gärna vårt bildgalleri – eller titta på vår reklamfilm om du vill veta mer om oss. Du är också välkommen att besöka vår Facebook-sida.