Bohagsflyttningar – vi flyttar ditt bohag

Helflyttning

Vid helflyttning av bohag tar Tegvalls hand om allt. Vi packar i flyttkartonger och lastar det på bilen. Transporten sker till nya bostaden där vi lastar av. Har du behov av uppackning av kartongerna så löser vi gärna detta också. Det du behöver tänka på är att skruva ner fast monterad utrustning samt att koppla ur eventuella elartiklar. Se gärna vår broschyr för mer information. Vi erbjuder också specialtransporter där så krävs. Självklart tar vi extra god hand om ömtåligt flyttgods. Och vi flyttar inte bara inom Småland utan till och från hela Sverige – eller utomlands. Att anlita Tegvalls är alltid tryggt och säkert!

Delflyttning

Delflyttning kan innebära många saker. Att vi endast packar glas och < porslin eller böcker. Eller att vi bara flyttar möblerna. Delflyttning kan utformas på många olika sätt och det mesta går att lösa. Det är inte alltid hela bohaget skall med. Rejäla flyttkartonger finns att köpa från oss och de tål flera flyttar.

I vår flyttbroschyr kan du läsa mer om vad du kan göra för att underlätta din flytt. Det finns även en bra checklista för att hålla koll på allt runt er flytt.

Ladda ned Bohag 2010 (PDF)

Tips inför flytten

Checklista när du ska flytta

I vår broschyr hittar du tips på hur du kan förbereda flytten på egen hand och en checklista över vad du ska tänka på – och när det ska göras.

Ladda ned flyttbroschyren (PDF)