Kontorsflyttningar – vi flyttar ert företag

De flesta kontorsflyttar besiktigar vi innan. Vi går igenom hur flytten från och till ert företag ska gå till och när det ska göras. Vi diskuterar ev. kringtjänster som vi kan utföra. Efter detta återkommer vi med ett pris till er som ni måste godkänna.

Tegvalls utför det mesta inför er flytt, vi packar, märker och transporterar möblerna. Kanske måste skrivborden demonteras innan de går att flytta säkert. Det är sådana frågor som ska komma upp innan flytten, inte under tiden. Allt för att er drift ej ska påverkas mer än nödvändigt.

Tegvalls utför varje år flera större och ännu mera mindre flyttningar av kontor. För att säkerställa att vi tar väl hand om era möbler är vi medlemmar i SMF och Sveriges Åkeriföretag. De senare har tagit fram Allmänna bestämmelser för kontorsflyttningar (ladda ned som PDF). Kort sagt: ni kan lita på Tegvalls!

Läs gärna mer i våra broschyrer.

Avveckling

Vid en avveckling av ett företags inredning är det många prylar som ska bedömas och hanteras. Ofta ska också stora mängder gods transporteras

Vi hjälper dig att minimera mängden avfall som uppstår när du flyttar eller förändrar din verksamhet.

Vi erbjuder en helhetslösning där ni får hjälp med allt ifrån planering till genomförande. Vi fixar helt enkelt det som du behöver hjälp med – om du vill sköta delar av flytten så anpassar vi oss. Vi tar hand om hela avvecklingsprocessen så att kan ni fokusera på andra uppgifter.

  • Finns det möjlighet så samarbetar vi med flera bolag för att återvinna eller sälja möbler som ej används.
  • Möbler och elektronik i gott skick som inte säljs skänker vi till välgörenhet
  • Vi transporterar övrigt möblemang och skrot till närmsta återvinningsstation där de olika fraktionerna sorteras         och blir till återvinningsbar värme/energi.

Vi lägger ett stort fokus på återvinning och är miljöcertifierade enligt Svensk Miljöbas.

Kontakta oss för att veta mer eller läs vidare om våra kontorsflyttningar

Mats Tegvall
0470-48542