Dags att flytta? Då har vi mycket att erbjuda dig!

Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål och kan hjälpa till med både smått och stort till en prislapp som passar dig. Hittar du inte vad du söker på denna sida, så slå oss en signal så försöker vi hitta en lösning som passar dig.

Läs mer om:
# Bohagsflyttning
# Kontorsflyttning
# Partners
# Avveckling

Flytthiss

Tegvalls går i täten när det gäller flyttning! Först i norden med en flytthiss som alltid följer med lastbilen. Väl på plats sätts hissen upp på under 20 minuter när tillfälle ges och vi kan i bästa fall halvera tiden för Er flyttning.

Detta gör att möbler skonas då de slipper bli burna upp eller ned i trappor eller instuvade i trånga hissar. Vi avlastar även vår personal.

Flyttkartonger

Våra flyttkartonger är miljömärkta och av hög kvalitet. Levererade av Smurfit Kappa och tål mycket mer än man tror. Ett mycket bra emballage som ger ömtåliga saker ett gott skydd.

Specialemballage

Vi skräddarsyr förpackningar efter behov. Det gäller framför allt industrigods och ömtåligt gods som konst och antikviteter samt vid maskinflytt.

Lagring av möbler

Om du flyttar tillfälligt eller av annan anledning behöver magasinera möbler, kan vi erbjuda magasinering av dina möbler. I vårt stora bohagsmagasin lagras dina möbler varmt, säkert och tryggt så länge du önskar.

Miljö & kvalitet

Tegvalls går i spetsen för miljöarbetet inom trafiknäringen och samtliga medarbetare får kontinuerlig utbildning, vilket borgar för att alla flyttningar utförs med högsta kvalitet.

Samtliga nya lastbilar på Tegvalls har alkolås för Er och vår säkerhet.

# Ny och fräsch vagnpark.
# Utbildad personal.
# Återvinningskartonger.

Sedan 2007 är Tegvalls certifierade enligt SMF’s branschstandard.